Vi söker en modig projektledare!

2020.01.07

Vill du arbeta konkret för ett mer hållbart samhälle med fokus på framtidens mat? Är du en projektledare med eget driv och med hållbarhetsnytta och affärsmässighet i fokus? Då kanske just du är vår nya kollega! Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2020.

Det här är ditt blivande jobb

I rollen som projektledare ansvarar du för att initiera, leda och självständigt driva ett antal parallella projekt tillsammans med andra aktörer såsom lantbrukare, forskare, entreprenörer och företag. Du blir en central medarbetare i teamet på Axfoundations och kommer tillsammans med dina kollegor att driva projekt i syfte att lösa globala och lokala hållbarhetsutmaningar och bidra till transformativ förändring.

Du håller dig uppdaterad med det senaste inom ditt kunskapsområde och utvecklar ständigt ditt kontaktnät bland viktiga intressenter. I rollen ingår också att representera Axfoundation i relevanta forum och nätverk.

I rollen ser du till att projektresultat uppnås genom löpande planering och uppföljning, samtidigt som ditt angreppssätt tillåter kreativitet och en hög grad av flexibilitet så att de lösningar som utvecklas ger största möjliga värde.

Vem är du?

Du är en erfaren projektledare med ett coachande tillvägagångssätt som leder projekt med mål och riktning. Du är en ”doer” med en egen motor samt har hållbarhetsnytta och affärsmässighet i fokus.

Du har ett starkt driv i att bidra till att vår verksamhet ligger i framkant. Du är nyfiken, innovativ och modig samt vill ständigt utveckla dig själv. Du är också duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Du är en god kommunikatör på såväl svenska som engelska och van att driva frågor om hållbarhet på ett inspirerande sätt.

Förutom ovanstående har du:

  • Akademisk examen som Agronom, Civilekonom eller motsvarande.
  • Fem års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Goda erfarenheter av att leda komplexa projekt.
  • God kunskap och stort engagemang i hållbarhetsfrågor, i kombination med god förståelse för affärsdrivande verksamheter.
  • Erfarenhet och god kunskap vad gäller primärproduktion inom lantbruket eller affärsutveckling med fokus på att utveckla projekt för senare uppskalning.

Känner du igen dig? Sök då gärna ett av Sveriges mest spännande hållbarhetsjobb!

Detta kan vi erbjuda

En framåtlutad arbetsplats med bred kompetens inom social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Tjänsten är på heltid och kommer rapportera till Madeleine Linins Mörner som är Programansvarig för Framtiden mat. Primär arbetsplats är vårt kontor i centrala Stockholm, med någon arbetsdag per vecka på Torsåker gård norr om Stockholm. Tillträde snarast, vi tillämpar provanställning.

Din ansökan

Axfoundation strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet detta medför.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2020. Skicka ditt CV och ett personligt brev till .  Märk ansökan ”Projektledare”. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor kontakta Maria Smith, Generalsekreterare på e-post eller telefon 076-145 28 20.

Kontakt

Våra projekt inom Framtidens mat