Yrkesdörren gör succé

2016.05.10

750 personer har matchats genom Yrkesdörren och med det har redan initiativet nått årsmålet på antalet deltagare 2016. Yrkesdörren finns till för att skapa nätverk mellan etablerade och nya svenskar. Genom Yrkesdörren vill vi uppmuntra fler att träffa någon med en annan bakgrund för att snacka jobb och öppna dörren till nya kontakter.

Vi är så glada över att så många hittat till oss, vilket Dagens Industri uppmärksammat. Nu vill vi att fler engagerar sig.

Det tar endast ett par minuter att anmäla sig. Du anger själv om du behöver bredda ditt nätverk (ny svensk) eller som du har ett nätverk du vill dela med dig (etablerad). Som etablerad åtar du dig att avsätta en timme för ett möte och sedan vidareförmedla två kontakter till den du matchas med.

Matchningarna sköter vi och de sker utifrån bransch, yrkeserfarenhet, utbildningsnivå och att ni bor/arbetar inom rimligt avstånd för att kunna ses.

Gå med du också: www.yrkesdorren.se

Yrkesdörren är ett av fyra initiativ inom ÖppnaDörren där Axfoundation är initiativtagare. Inom Öppnadörren finns även: Invitationsdepartementet som gör det enkelt att bjuda hem någon med annan bakgrund hembjuder på middag, Kompis Sverige, ett sätt att bli kompisar med människor med olika bakgrund samt Svenska med baby som sammanför föräldralediga med ursprung från hela världen.

Artiklar