Den lokalproducerade Braxenfärsen – en framgångssaga som nu är redo för uppskalning
När Axfoundation och Länsstyrelsen Stockholm drog igång projektet Resursfisk i början av 2019 var målsättningen…
Läs mer2024.04.22
Här hittar du Axfoundations nyheter, pressmeddelanden och reportage. Vill du få de senaste nyheterna från oss? Prenumerera gärna på våra pressutskick genom att fylla i din e-postadress nedan.
Axfoundation har en rad experter med kompetens inom Framtidens material och Framtidens mat. För journalister som söker ytterligare information, välkommen att kontakta:
Linda Andersson
Kommunikationschef
+46 (0)73 – 087 15 70
När Axfoundation och Länsstyrelsen Stockholm drog igång projektet Resursfisk i början av 2019 var målsättningen…
Läs merPressmeddelande 2021-03-11: När Sustainable Brand Index utsåg Årets Insats 2021 tog Axfoundations antibiotikakriterier för minskad…
Läs merPressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till…
Läs merUrban Deli blir första restaurang i Sverige att servera den nya hållbara braxenfärsen från fisk…
Läs merSötlupin och åkerböna kan ersätta soja i både livsmedel och foder, med potentiellt minskade kostnader…
Läs mer