Stina Behrens

Stina arbetar inom programområdet hållbar produktion och konsumtion där hon leder projekt och initiativ inom affärsutveckling och innovation kopplat till hållbar konsumtion.

Stina har en gedigen erfarenhet av hållbar tjänste- och affärsutveckling. Hon har tidigare varit med och utvecklat Barkarby Science, en innovationsarena och testbädd för hållbar stadsutveckling kopplat till Barkarbystaden i Stockholm. Stina har även arbetat som managementkonsult på en av Sveriges ledande tjänstedesignbyråer där hon var ansvarig för att ta fram affärserbjudandet för hållbar affärsutveckling. I samma roll har hon jobbat med ett stort antal organisationer inom såväl privat som offentlig sektor.

Stina är utbildad beteendevetare med en fil. kand. från Stockholms universitet samt har en konstnärlig kandidatexamen från Beckmans Designhögskola där Stina fokuserade sina studier på tjänstedesign och hållbarhet. Stina har även deltagit i Stockholm Resilience Centres Balticlead, ett ledarskapsprogram inom systementreprenörskap och hållbar utveckling.

Projekt inom Hållbar produktion och konsumtion