Hållbara fish cakes på braxen snart på svenska middagsbord
En fish cake gjord på grönlistad braxen från svenska insjöar och småländsk åkerböna - det...
Läs merEn fish cake gjord på grönlistad braxen från svenska insjöar och småländsk åkerböna - det...
Läs merMöt Anna Westerbergh, docent i genetik och växtförädling vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala. Hon...
Läs merNu är det återigen dags för en ny antibiotikaspaning med fokus på antibiotika, djurskydd och...
Läs merNu är det återigen dags för en ny antibiotikaspaning med fokus på antibiotika, djurskydd och...
Läs merNu är det återigen dags för en ny antibiotikaspaning med fokus på antibiotika, djurskydd och...
Läs merNu är det återigen dags för en ny antibiotikaspaning med fokus på antibiotika, djurskydd och...
Läs merPressmeddelande: Axfoundation slår upp portarna till ett praktiskt centrum för hållbara livsmedelssystem. Ambitionen är att...
Läs mer