Miljövänligt odlad gourmetfisk tas fram i samarbete mellan forskare, kockar och näringsliv
Efterfrågan på fisk och skaldjur ökar stadigt, samtidigt som nästan 90 procent av världens kommersiella...
Läs merEfterfrågan på fisk och skaldjur ökar stadigt, samtidigt som nästan 90 procent av världens kommersiella...
Läs merVarannan vecka gör Jenny Lundström, veterinär och expert inom antibiotikaresistens, en spaning som bevakar antibiotikafrågor,...
Läs merVarannan vecka gör Jenny Lundström, veterinär och expert inom antibiotikaresistens, en spaning som bevakar antibiotikafrågor,...
Läs merSLU och Future Learn kör nu ytterligare en omgång av den kostnadsfria online-kursen “Effective Livestock...
Läs merAmazonas står i lågor. En av orsakerna till bränderna kan kopplas till den intensifierade skövlingen...
Läs merVarannan vecka gör Jenny Lundström, veterinär och expert inom antibiotikaresistens, en spaning som bevakar antibiotikafrågor,...
Läs merÖveranvändning av antibiotika är ett utbrett problem i livsmedelsproduktion. Jakten på billigt kött är en...
Läs merVarannan vecka gör Jenny Lundström, veterinär och expert inom antibiotikaresistens, en spaning som bevakar antibiotikafrågor,...
Läs mer