2022-04-14
Christian Sjöland
Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...
Läs mer
Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens Mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling, biologisk mångfald och framtidens mat. Christian har tidigare arbetat med att skapa och driva projekt för integration av biologisk mångfald i affärsmodeller. Han äger en butik som säljer 100% norrländskt mat- och dryckeshantverk och har även arbetat med att sälja och utveckla hållbara affärsmodeller i ett tidigt skede.
Christian har en masterexamen i företagsekonomi med specialisering inom affärsutveckling och internationalisering från Lund och Umeå Universitet. Han har även studerat filosofi vid Lunds Universitet samt hållbar lantbruksekonomi vid SLU i Uppsala.
2022-04-14
Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...
Läs mer2022-01-19
Veronica arbetar inom programmet Framtidens mat och särskilt med projekten som bedrivs inom ramen för...
Läs mer2021-09-23
Stina arbetar inom programområdet hållbar produktion och konsumtion där hon leder projekt och initiativ inom...
Läs mer2021-01-11
Johanna arbetar inom programområdet Cirkulär ekonomi där hon leder projekt och initiativ inom affärsutveckling, resurseffektivisering...
Läs mer2020-08-24
Maria arbetar inom programmet Framtidens mat och Torsåker gård, Axfoundations testgård och utvecklingscentrum för framtidens...
Läs mer2019-10-24
Ledamot sedan 2019. David Salsbäck är Hållbarhets- och kommunikationsdirektör Axel Johnson sedan 2019. Han...
Läs mer2019-09-05
Maria Smith är sedan 2019 generalsekreterare på Axfoundation och därmed ansvarig för verksamheten samt organisationen...
Läs mer2017-01-01
Alexandra är även ledamot i Axel Johnson AB, Axel Johnson International, Axel Johnson Inc och...
Läs mer