Fredrik är ansvarig för den dagliga driften i test- och restaurangköken samt i experimentträdgården på Torsåker gård. Fredrik är utbildad kock och har en lång och bred köksbakgrund både i Sverige och utomlands, där han arbetat i och ansvarat för en mängd olika verksamheter. Bland arbetsgivarna finns allt ifrån stjärnkrogar i London, á la carte-restauranger, catering, storkök samt bankett- och konferensverksamheter.

2022-05-01

Fredrik Karlsson

Fredrik är ansvarig för den dagliga driften i test- och restaurangköken samt i experimentträdgården på...

Läs mer

2022-05-01

Denise Jönsson

Denise Jönsson arbetar som platskoordinator på Torsåker Gård. Hon ser till hela husets generella drift...

Läs mer

2022-04-14

Christian Sjöland

Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...

Läs mer

2022-01-19

Veronica Öhrvik

Veronica arbetar inom programmet Framtidens mat och särskilt med projekten som bedrivs inom ramen för...

Läs mer

2021-09-23

Stina Behrens

Stina arbetar sedan 2021 på Axfoundation och i rollen som projektledare inom Framtidens Material leder...

Läs mer
Maria Lundesjö, Framtidens mat, Axfoundation (Foto: Linda Prieditis)

2020-08-24

Maria Lundesjö

Maria arbetar inom programmet Framtidens mat och är verksam på Torsåker gård, Axfoundations testgård och...

Läs mer

2019-10-24

David Salsbäck

  Ledamot sedan 2019. David Salsbäck är Hållbarhets- och kommunikationsdirektör Axel Johnson sedan 2019. Han...

Läs mer