Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens Mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling, biologisk mångfald och framtidens mat. Christian har tidigare arbetat med att skapa och driva projekt för integration av biologisk mångfald i affärsmodeller. Han äger en butik som säljer 100% norrländskt mat- och dryckeshantverk och har även arbetat med att sälja och utveckla hållbara affärsmodeller i ett tidigt skede.

Christian har en masterexamen i företagsekonomi med specialisering inom affärsutveckling och internationalisering från Lund och Umeå Universitet. Han har även studerat filosofi vid Lunds Universitet samt hållbar lantbruksekonomi vid SLU i Uppsala.

2022-04-14

Christian Sjöland

Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...

Läs mer

2022-01-19

Veronica Öhrvik

Veronica arbetar inom programmet Framtidens mat och särskilt med projekten som bedrivs inom ramen för...

Läs mer

2021-09-23

Stina Behrens

Stina arbetar inom programområdet hållbar produktion och konsumtion där hon leder projekt och initiativ inom...

Läs mer
Johanna Behrman, Cirkulär ekonomi, Axfoundation

2021-01-11

Johanna Behrman

Johanna arbetar inom programområdet Cirkulär ekonomi där hon leder projekt och initiativ inom affärsutveckling, resurseffektivisering...

Läs mer
Maria Lundesjö, Framtidens mat, Axfoundation (Foto: Linda Prieditis)

2020-08-24

Maria Lundesjö

Maria arbetar inom programmet Framtidens mat och Torsåker gård, Axfoundations testgård och utvecklingscentrum för framtidens...

Läs mer

2019-10-24

David Salsbäck

  Ledamot sedan 2019. David Salsbäck är Hållbarhets- och kommunikationsdirektör Axel Johnson sedan 2019. Han...

Läs mer

2019-09-05

Maria Smith

Maria Smith är sedan 2019 generalsekreterare på Axfoundation och därmed ansvarig för verksamheten samt organisationen...

Läs mer