Christian Sjöland
Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...
Läs mer
Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens Mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling, biologisk mångfald och framtidens mat. Christian har tidigare arbetat med att skapa och driva projekt för integration av biologisk mångfald i affärsmodeller. Han äger en butik som säljer 100% norrländskt mat- och dryckeshantverk och har även arbetat med att sälja och utveckla hållbara affärsmodeller i ett tidigt skede.
Christian har en masterexamen i företagsekonomi med specialisering inom affärsutveckling och internationalisering från Lund och Umeå Universitet. Han har även studerat filosofi vid Lunds Universitet samt hållbar lantbruksekonomi vid SLU i Uppsala.
Christian Sjöland arbetar inom programområdet Framtidens mat där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling,...
Läs merVeronica arbetar inom programmet Framtidens mat och särskilt med projekten som bedrivs inom ramen för...
Läs merStina arbetar sedan 2021 på Axfoundation och i rollen som projektledare inom Framtidens Material leder...
Läs merJohanna arbetar inom programområdet Framtidens Material där hon leder projekt med fokus på innovation, affärsutveckling...
Läs merMaria arbetar inom programmet Framtidens mat och är verksam på Torsåker gård, Axfoundations testgård och...
Läs merLedamot sedan 2019. David Salsbäck är Hållbarhets- och kommunikationsdirektör Axel Johnson sedan 2019. Han...
Läs merMaria är generalsekreterare på Axfoundation och ansvarig för verksamheten samt organisationen som helhet. Med utgångspunkt...
Läs merAlexandra Mörner är den femte generationen företagare i Ax:son Johnson-familjen och har varit ordförande för...
Läs mer