Årets Kock 2024: Laga mat med en klimatbudget – inom planetens gränser
Under Årets Kock 2024 bidrar Axfoundation med expertråd inom hållbarhet. Möt Anna Henning Moberg, Verksamhetschef...
Läs merUnder Årets Kock 2024 bidrar Axfoundation med expertråd inom hållbarhet. Möt Anna Henning Moberg, Verksamhetschef...
Läs merÖkande antibiotikaresistens är ett av de tio största globala hoten mot människors hälsa. För att...
Läs merEtt svenskt innovationsprojekt med Axfoundation, MatLust Utvecklingsnod/Södertälje kommun, Hidden in Grains och Warbo kvarn, har...
Läs merUnder Årets Kock 2024 bidrar Axfoundation med expertråd inom hållbarhet. Möt Anna Henning Moberg och...
Läs merUnder Årets Kock 2024 bidrar Axfoundation med expertråd inom hållbarhet. Möt Anna Henning Moberg och...
Läs merFiskfoder baserat på mykoprotein har lågt klimatavtryck, liten miljöpåverkan och ger glada laxar, åtminstone friska....
Läs merDet som en gång föddes som en idé på Torsåker gård skalas nu upp rejält....
Läs merChristian Sjöland spanar: Vi svenskar gillar svenskt. I alla fall när vi handlar kött, ägg...
Läs mer