Nytt forskningsprojekt satsar på livsmedel från matsvinn
Nu undersöks möjligheterna att utveckla nya livsmedel genom att använda sidoflöden som uppstår vid produktionen av...
Läs merNu undersöks möjligheterna att utveckla nya livsmedel genom att använda sidoflöden som uppstår vid produktionen av...
Läs merNya utvecklade odlingsmetoder och affärsmodeller för försäljning av kolkrediter är nu redo att testas live...
Läs merAxfoundation och KSLA har tagit fram ett specialnummer till KSLAT som fokuserar på resistensproblematiken inom...
Läs merPressmeddelande: Braxen som hittills haft oförtjänt dåligt rykte gör nu sitt återtåg på den svenska...
Läs merKonsumentpriset tilldelas Axfoundation för arbetet med att utveckla framtidens mat tillsammans med forskare och experter...
Läs merProjektet inom Framtidens mat, på Torsåker gård accelererar då Wasabröd går in som finansiär för...
Läs merBlåslampan delas ut till en person eller organisation som gjort något bra för konsumenterna under...
Läs mer