Ny teknik och innovativ “Sillenbergare” av sill och åkerböna gör att mer svensk fisk landar på tallriken
Efter ett flerårigt forsknings-, utvecklings- och förädlingsarbete ser nu en ny, unik och innovativ produkt...
Läs merEfter ett flerårigt forsknings-, utvecklings- och förädlingsarbete ser nu en ny, unik och innovativ produkt...
Läs merUnder ytan längs Sveriges östkust växer klungor med blåmusslor på odlingsrep. De är Östersjöns egna...
Läs merPå Ragn-Sells anläggning i Orsa föds och göds amerikansk vapenfluga med vegetabiliskt avfall från livsmedelsindustrin....
Läs merPressmeddelande 23-09-22: Axfoundation tar hem det prestigefulla Livsmedelspriset som delas ut av nätverket Livsmedel i...
Läs merVeronica Öhrvik spanar: Lagom till midsommarsillen lanserade Nordiska ministerrådet de nya nordiska näringsrekommendationerna. I dessa...
Läs merNu undersöks möjligheterna att utveckla nya livsmedel genom att använda sidoflöden som uppstår vid produktionen av...
Läs mer