Brax tar upp kampen med lax i frysdisken
Pressmeddelande: Braxen som hittills haft oförtjänt dåligt rykte gör nu sitt återtåg på den svenska...
Läs merPressmeddelande: Braxen som hittills haft oförtjänt dåligt rykte gör nu sitt återtåg på den svenska...
Läs merFör sin bredd av hållbarhetsinitiativ och nyskapande projekt som bidrar till omställningen för hållbar utveckling...
Läs merKonsumentpriset tilldelas Axfoundation för arbetet med att utveckla framtidens mat tillsammans med forskare och experter...
Läs merPressmeddelande: Axfoundation slår upp portarna till ett praktiskt centrum för hållbara livsmedelssystem. Ambitionen är att...
Läs merPressmeddelande 2021-11-10: En innovation från Axfoundation och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) sjösätter Sveriges första gröna regnbågslax...
Läs merNär Axfoundation och Länsstyrelsen Stockholm drog igång projektet Resursfisk i början av 2019 var målsättningen...
Läs merPressmeddelande 2021-03-11: När Sustainable Brand Index utsåg Årets Insats 2021 tog Axfoundations antibiotikakriterier för minskad...
Läs merPressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till...
Läs mer