Axfoundations satsning på framtidens mat vinner Blåslampan 2022
Konsumentpriset tilldelas Axfoundation för arbetet med att utveckla framtidens mat tillsammans med forskare och experter...
Läs merKonsumentpriset tilldelas Axfoundation för arbetet med att utveckla framtidens mat tillsammans med forskare och experter...
Läs merPressmeddelande: Axfoundation slår upp portarna till ett praktiskt centrum för hållbara livsmedelssystem. Ambitionen är att...
Läs merPressmeddelande 2021-11-10: En innovation från Axfoundation och Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) sjösätter Sveriges första gröna regnbågslax...
Läs merNär Axfoundation och Länsstyrelsen Stockholm drog igång projektet Resursfisk i början av 2019 var målsättningen...
Läs merPressmeddelande 2021-03-11: När Sustainable Brand Index utsåg Årets Insats 2021 tog Axfoundations antibiotikakriterier för minskad...
Läs merPressmeddelande 2021-02-23: Nu släpps Axfoundations prisbelönta baljväxtfärs gjord på svensk sötlupin, åkerböna och gråärt till...
Läs merUrban Deli blir första restaurang i Sverige att servera den nya hållbara braxenfärsen från fisk...
Läs merSötlupin och åkerböna kan ersätta soja i både livsmedel och foder, med potentiellt minskade kostnader...
Läs mer