Braxenfärsen tar mark: Hållbar svensk vildfisk nu på Urban Delis nya meny
Urban Deli blir första restaurang i Sverige att servera den nya hållbara braxenfärsen från fisk...
Läs merUrban Deli blir första restaurang i Sverige att servera den nya hållbara braxenfärsen från fisk...
Läs merSötlupin och åkerböna kan ersätta soja i både livsmedel och foder, med potentiellt minskade kostnader...
Läs merCoronapandemin slår hårt mot tillverkningsindustrin i Thailand, ett land där många svenska företag har leverantörer...
Läs merPressmeddelande 2020-10-19: Nu tar ÖppnaDörren nästa steg för att skapa en folkrörelse av dörröppnare som...
Läs merPressmeddelande 2020-10-08: När Dagligvarugalan gick av stapeln digitalt den 8 oktober korades Axfoundations storsatsning på...
Läs merPressmeddelande 2020-09-14: Nu förstärks den frivilliga listan med kriterier för antibiotika och djurhållning som livsmedelsföretag...
Läs merPressmeddelande 2020-08-25: Axfoundations storsatsning på Framtidens mat med innovationer som Svensk Baljväxtfärs är nominerad till...
Läs merDe senaste två åren har Axfoundation krokat arm med runt 225 aktörer inom privat och...
Läs mer