Sofia är utbildad måltidsekolog och har några års arbetslivserfarenhet som medarbetare på systembolaget samt inom restaurangbranschen. Under studierna i måltidsekologi väcktes intresset för det som kallas för sensorik - matens inverkan på våra sinnen. Sofia har sedan dess arbetat som sensoriker i ett flertal projekt med syfte att analysera, utveckla samt utforska den gastronomiska potentialen i svenska råvaror.

Som kock- och måltidskoordinator har Sofia ansvar för planering och genomförande av konferensmåltider på Torsåker gård.

Paulina Eversson Linden

2023-03-20

Paulina Evesson Lundén

Paulina arbetar som projektkoordinator där hon tillsammans med kollegor driver utvecklingsarbetet inom Axfoundations olika programområden....

Läs mer
Joakim Stattin, Digital projektledare

2023-03-20

Joakim Stattin

Joakim arbetar inom programområdet Hållbar produktion och konsumtion där han leder projekt med fokus på...

Läs mer
Sofia Lundvall, Kock- och måltidskoordinator

2023-01-23

Sofia Lundvall

Sofia är utbildad måltidsekolog och har flera års arbetslivserfarenhet som medarbetare på systembolaget samt inom...

Läs mer

2022-12-15

Marie Wallin

Marie har lång och gedigen erfarenhet av att driva restaurang och utveckla servicekoncept. Majoriteten av...

Läs mer
Gustav van't Hooft, Digital kommunikatör

2022-12-13

Gustav van’t Hooft

Gustav arbetar med Axfoundations digitala kommunikation där han leder det strategiska och operativa arbetet på...

Läs mer
Johan Sidenmark, Projektledare Cirkulär ekonomi

2022-10-18

Johan Sidenmark

Johan arbetar inom programområdet Cirkulär ekonomi där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling, resurseffektivisering...

Läs mer

2022-05-01

Fredrik Karlsson

Fredrik är ansvarig för den dagliga driften i test- och restaurangköken samt i experimentträdgården på...

Läs mer

2022-05-01

Denise Jönsson

Denise Jönsson arbetar som platskoordinator på Torsåker Gård. Hon ser till hela husets generella drift...

Läs mer