Lisen Schultz är ledamot i Axfoundations styrelse sedan 2024. Hon är biträdande föreståndare för Stockholm Resilience Centre, chefsstudierektor och programdirektör för centrets Executive-program i resiliens för företagsledare. Lisen Schultz har en doktorsexamen i naturresursförvaltning från Stockholms universitet och blev docent år 2023. Genom hela Lisen Schultz karriär har hon engagerat sig i gränssnittet mellan vetenskap och samhälle, och knutit kunskap till handling i allt från kommunal planering till internationella förhandlingar. Lisen Schultz är också ledamot av Svenska Unescorådet sedan 2018 och styrelsemedlem i ClimateView.

Lisen Schultz Styrelsemedlem Axfoundation

2024.05.15

Lisen Schultz

Lisen Schultz är ledamot i Axfoundations styrelse sedan 2024. Hon är biträdande föreståndare för Stockholm...

Läs mer
Safira Blom, servicevärd Torsåker gård

2024.04.18

Safira Blom

Som servicevärd säkerställer Safira att alla som besöker Torsåker gård får ett professionellt och personligt...

Läs mer
Claes Grännsjö Framtidens mat, Torsåker gård

2024.04.17

Claes Grännsjö

Som gastronomisk utvecklingskoordinator på Torsåker gård arbetar Claes med att säkerställa den gastronomiska höjden på...

Läs mer
Einar Bodström, styrelseledamot, Axfoundation

2023.09.21

Einar Bodström

Einar är VD och medgrundare av ClimateView och ordförande för dess styrelse, med bakgrund inom...

Läs mer
Johanna Westberg, Platskoordinator

2023.06.15

Johanna Westberg

Som platskoordinator ansvarar Johanna för bemötandet och första intrycket på Torsåker gårds faciliteter – interiört...

Läs mer
Paulina Eversson Linden

2023.03.20

Paulina Evesson Lundén

Paulina arbetar som projektkoordinator där hon tillsammans med kollegor driver utvecklingsarbetet inom Axfoundations olika programområden....

Läs mer
Sofia Lundvall, Kock- och måltidskoordinator

2023.01.23

Sofia Lundvall

Sofia är utbildad måltidsekolog och har flera års arbetslivserfarenhet som medarbetare på systembolaget samt inom...

Läs mer

2022.12.15

Marie Wallin

Marie har lång och gedigen erfarenhet av att driva restaurang och utveckla servicekoncept. Majoriteten av...

Läs mer