2023-03-20
Paulina Evesson Lundén
Paulina arbetar som projektkoordinator där hon tillsammans med kollegor driver utvecklingsarbetet inom Axfoundations olika programområden....
Läs mer
Sofia är utbildad måltidsekolog och har några års arbetslivserfarenhet som medarbetare på systembolaget samt inom restaurangbranschen. Under studierna i måltidsekologi väcktes intresset för det som kallas för sensorik - matens inverkan på våra sinnen. Sofia har sedan dess arbetat som sensoriker i ett flertal projekt med syfte att analysera, utveckla samt utforska den gastronomiska potentialen i svenska råvaror.
Som kock- och måltidskoordinator har Sofia ansvar för planering och genomförande av konferensmåltider på Torsåker gård.
2023-03-20
Paulina arbetar som projektkoordinator där hon tillsammans med kollegor driver utvecklingsarbetet inom Axfoundations olika programområden....
Läs mer2023-03-20
Joakim arbetar inom programområdet Hållbar produktion och konsumtion där han leder projekt med fokus på...
Läs mer2023-01-23
Sofia är utbildad måltidsekolog och har flera års arbetslivserfarenhet som medarbetare på systembolaget samt inom...
Läs mer2022-12-15
Marie har lång och gedigen erfarenhet av att driva restaurang och utveckla servicekoncept. Majoriteten av...
Läs mer2022-12-13
Gustav arbetar med Axfoundations digitala kommunikation där han leder det strategiska och operativa arbetet på...
Läs mer2022-10-18
Johan arbetar inom programområdet Cirkulär ekonomi där han leder projekt och initiativ inom affärsutveckling, resurseffektivisering...
Läs mer2022-05-01
Fredrik är ansvarig för den dagliga driften i test- och restaurangköken samt i experimentträdgården på...
Läs mer2022-05-01
Denise Jönsson arbetar som platskoordinator på Torsåker Gård. Hon ser till hela husets generella drift...
Läs mer