Vi söker: Plats- & serviceansvarig till Torsåker gård (tillsatt)

2022.10.03

(Denna tjänst är tillsatt.) Är du en serviceinriktad och strukturerad person som får saker att hända? En prestigelös och problemlösande do:er som också är bra på att bygga relationer? Vill du dessutom vara en del av en verksamhet som arbetar konkret och praktiskt för ett mer hållbart samhälle? Då kanske just du är vår nya kollega! Just nu söker vi en plats- & serviceansvarig till Torsåker gård.

Om Torsåker gård

Torsåker gård är Axfoundations testgård och praktiska utvecklingscentrum, vackert beläget vid sjön Fysingen i Upplands Väsby. Genom Torsåker gård bidrar Axfoundation till att accelerera omställningen till hållbara livsmedelssystem för klimatet, miljön och folkhälsan – samt medverkar till att öka takten inom hållbar livsmedelsinnovation.

På Torsåker gård, träffas en mängd olika aktörer – forskare, producenter, entreprenörer, representanter från handeln och grossistled med mera – för kunskapsutbyte och praktisk innovation. Som fristående och icke vinstdrivande verksamhet samlar Axfoundation både näringsliv och akademi, för att tillsammans utveckla innovativa, systemförändrande lösningar som kan skalas upp och bidra till en hållbar utveckling.

Ladugården, Torsåker gårds huvudbyggnad som uppfördes på 1760-talet, har nyligen omvandlats till ett modernt livsmedelsutvecklingscentrum där varje besökare är en del av en testbädd för framtidens hållbara måltider. Ladugården inrymmer fyra testkök, ett restaurangkök, ett bageri samt mötes- och seminariefaciliteter. På Torsåker gård drivs projekt tillsammans med forskare och praktiker. På gården finns även en mötesverksamhet där utvalda gäster serveras goda och hållbara måltider utefter Axfoundations utvecklade måltidskoncept. Konceptet bygger på den senaste forskningen kring vad som är hälsosamt för både planet och människa. Gården är inte öppen för allmänheten så alla möten är planerade.

Om rollen

Vi söker dig som i rollen som Plats- & serviceansvarig vill vara en del av den operativa verksamheten i Ladugården på Torsåker gård. I din roll bidrar du till att uppnå Axfoundations målsättning med Torsåker gård genom att säkerställa ett välfungerande bokningsförfarande samt en mötes- samt servicehantering av god kvalitet, strukturerad och effektiv administration samt goda relationer och gott samarbete med viktiga partners och leverantörer.

I rollen ingår följande ansvar och huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för bokning, planering och servicebemanning vid aktiviteter och möten/event. Tillsammans med partners planera genomförandet av möten/event. Ta emot, hantera och koordinera förfrågningar samt skapa underlag för genomförande och fakturering.
  • Utifrån Axfoundations ambitioner och målsättningar med verksamheten på Torsåker gård aktivt delta i den operativa verksamheten och dagliga driften inklusive planering samt ar-betsledning av service vid större möten/event.
  • Administrativt ansvar kopplat till budget, tillstånd, inköp etc. samt huvudkontakt för samarbeten och avtal med driftsrelaterade partners på plats, myndigheter o.s.v.

Den operativa verksamheten på Torsåker gård omfattar idag tre heltidstjänster. Teamet kommer att förstärkas med två heltidstjänster där denna roll som Plats- & serviceansvarig är ny, liksom en roll som Kock & måltidskoordinator. Teamet på Torsåker gård arbetar tillsammans och sömlöst med kollegorna inom Axfoundation. Dessutom finns ytterligare samarbete och stödfunktioner genom en ekonomiansvarig som arbetar halvtid, en fastighetsansvarig som arbetar två dagar i veckan samt gårdspersonal som stöttar vad gäller utomhusmiljö, vaktmästeri, driftsrelaterade frågor med mera. Det finns även samarbetsavtal för servicetjänster som nyttjas vid arbetstoppar samt större möten/event.

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad och strukturerad, med ett genuint intresse för hållbarhet. Vi ser att du haft en liknande roll inom hotell- och/eller restaurangbranschen där du åstadkommit fina resultat. Tidigare erfarenhet från hållbarhetsområdet är meriterande, men ett personligt intresse för hållbarhetsfrågor är ännu mer betydelsefullt.

Vi tror att du är en handlingskraftig do:er som ser möjligheter och lösningar i det du tar dig an och du har en hög leveransförmåga. Du är trygg i ditt självledarskap och tar stort eget ansvar samt prioriterar löpande. Du har inga problem med att arbeta ensam men trivs också i en grupp av kollegor med helt olika yrkesmässiga bakgrunder och kompetenser.

Som Plats- & serviceansvarig läggs stor vikt vid din kvalitetsmedvetenhet. Som person är du därför strukturerad och samtidigt duktig på att skapa samt bygga relationer med andra. Det är också en stor fördel om du uppskattar att varva skrivbordsarbete med fysiskt sådant både ute och inne. På Torsåker gård har vi olika ansvarsområden men vi överlappar varandra och hjälps åt med alltifrån trädgårdsarbete till servering när det krävs.
Du har lätt för att uttrycka dig samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska. Tjänsten förutsätter att du har körkort och bil. Erfarenhet av att arbeta i bokningssystem (Spectra eller liknande) är meriterande. Axfoundation strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet detta medför.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en heltidstjänst i fantastisk arbetsmiljö. Du kommer vara en del i en framåtlutad arbetsplats som andas mod och entreprenörskap i ett klimat som är samarbetsinriktat och bygger på tillit till varandra. Trots att kvälls- och helgarbete kan förekomma i samband med inbokade möten och events, så är det mer undantag än vardag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med planerat tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar provanställning. Befattningen är en del av organisationen inom Fysingen Fastighets AB med arbetsplats på Torsåker gård i Upplands Väsby. Rollen rapporterar till Verksamhetschef Anna Henning Moberg.

Din ansökan

Skicka din ansökan till och ange ’Plats- & serviceansvarig’ i ämnesraden. Vid frågor vänligen kontakta Maria Smith, Generalsekreterare på Axfoundation via mail eller telefon 076-1452820.

Sista ansökningsdag: 23 oktober 2022. Då vi rekryterar löpande kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontakt