Kockar gör sensorisk analys av lax uppfödd på innovativa foderråvaror
I veckan samlades 13 av Sveriges främsta kockar på Torsåker gård, Axfoundations utvecklingscentrum för framtidens...
Läs merI veckan samlades 13 av Sveriges främsta kockar på Torsåker gård, Axfoundations utvecklingscentrum för framtidens...
Läs merDe senaste två åren har Axfoundation krokat arm med runt 225 aktörer inom privat och...
Läs merDen svenska Sojadialogen - ett unikt branschöverskridande samarbete mellan 52 svenska foderföretag, livsmedelsproducenter, handelsföretag och...
Läs merAnvändningen av antibiotika ökar under coronapandemin, något som förväntas öka antalet antibiotikaresistenta bakterier. Det är...
Läs merDe krav som idag ställs på leverantörer när det gäller antibiotikaanvändning och djurvälvärd uppdateras. Utkastet...
Läs merSvensk Baljväxtfärs, utvecklad på Axfoundations test- och utvecklingscentrum Torsåkers gård, tar nu plats i butikshyllan...
Läs merNy forskning visar att peptid i syrade grönsaker kan göra antibiotika verksam igen. Det är...
Läs merAntimikrobiell resistens är ett växande problem och utgör ett hot mot djurens och människors hälsa....
Läs mer