Einar Bodström ny ledamot i Axfoundations styrgrupp

2023.08.27

Axfoundation välkomnar Einar Bodström, VD för ClimateView, som det senaste tillskottet till sin styrgrupp. Einar Bodström kommer att bidra med sin omfattande erfarenhet från klimatfrågan och djupa kunskap inom hållbara innovationer för att ytterligare stärka Axfoundations arbete med att utveckla praktiska lösningar på samhällets hållbarhetsutmaningar.

Einar Bodström har etablerat sig som en respekterad röst inom klimatområdet och har lång erfarenhet av att driva framgångsrika innovativa satsningar. Som VD för ClimateView, ett teknikföretag som utvecklat ett integrerat system för evidensbaserad klimatpolicy och implementering i städer, är Einar Bodström en nyckelaktör inom klimatomställningen.

Vår styrgrupp är fantastiskt stöd för hur vi utvecklar Axfoundation framåt. Einar har en bred kompetens, förmåga att tänka på tvärsen och att tänka stort vilket kommer att göra oss ännu starkare. – Alexandra Mörner, Styrelseordförande, Axfoundation

Einar Bodström tar plats i Axfoundations styrgrupp.

Einar Bodström tar plats i Axfoundations styrgrupp.

Utöver sitt engagemang i klimatfrågan är Einar Bodström även en av grundarna av film- och kommunikationsbyrån House of Radon och grundarpartner av klädföretaget ASKET.

Jag ser fram emot att ingå i Axfoundations styrgrupp. Vi delar tron på att forskning, transparens, och mätbarhet behövs i den omställning samhället står inför. Axfoundation har länge legat i framkant och byggt upp både bredd och djup i den sektorsöverskridande erfarenhet som kommer att vara avgörande de kommande årtiondena. – Einar Bodström, Styrelseledamot, Axfoundation

Kontakt