Mer av plantan borde bli mat
Kan det som går till spillo på åkern istället bli ingredienser i nya livsmedel? Ja,...
Läs merKan det som går till spillo på åkern istället bli ingredienser i nya livsmedel? Ja,...
Läs merIdag slängs mer än hälften av den ull som produceras i Sverige, Finland och Danmark....
Läs merPå temat beredskap, hållbarhetsomställning och konkurrenskraft ska näringsliv tillsammans med forskare och offentliga aktörer forska...
Läs merI detta nummer av Antibiotikaspaningen: Alternativa strategier för att minimera antibiotikaanvändning till mjölkkor. Data visar risk...
Läs merProgress Report 2025 presenterar ett större axplock av de 30 projekt som Axfoundation driver.
Läs merI detta nummer av Antibiotikaspaningen: Alternativa strategier för att minimera antibiotikaanvändning till mjölkkor. Data visar risk...
Läs merMarit Wirén Toll spanar: Äter du mat? Säljer du mat? Om så är fallet, hur...
Läs merÄr du en glad, aktiv, flexibel och strukturerad person som älskar service och har förmågan...
Läs mer