Vi söker fler kollegor för att arbeta med hållbarhet

2016.11.01

Nu söker vi efter en självständig junior projektledare inom hållbarhet!

Sista ansökningsdagen var den 30/11- 2016.

Vill du vara med och göra skillnad och bidra till en mer hållbar värld tillsammans med engagerade kollegor? Har du även ett affärsmässigt tänk och tidigare erfarenhet av projektledning? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan till tjänsten redan idag.

Om Tjänsten:

För denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work. Tjänsten innebär att självständigt driva hållbarhetsprojekt med betoning på miljö och i många fall i nära samarbete med affärsdrivande verksamheter och andra organisationer. Du kommer att vara del av ett litet team där de hjälps åt med både administrativa och operativa uppgifter.

Vi på Axfoundation arbetar med en bred syn på hållbarhet som också innefattar integration och mångfald, samt hållbarhet för barn och unga. Syftet med Axfoundations projekt är att skapa verklig förändring lokalt och globalt.

Dina arbetsuppgifter:

Som junior projektledare kommer du att driva hållbarhetsprojekt med fokus på miljö och agera som bollplank och operativt stöd till övriga i teamet på Axfoundation inom miljöområdet. Du kommer att rapportera till Carolina Sachs, generalsekreterare på Axfoundation.

Du kommer till exempel att:

  • Omvärldsbevaka, sammanställa information och skriva rapporter
  • Projektleda seminarier och events
  • Kommunicera projekten på webben och i sociala medier

Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för hållbarhet och miljö men som samtidigt ser företagens verklighet och har ett öga mot omvärlden och det som sker i den

Vi söker dig som har:

  • En akademisk utbildning, gärna inom ekonomi/hållbarhet
  • Minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta med hållbarhet, gärna med fokus på miljö
  • Minst 1-2 års erfarenhet av att projektleda, strukturera, tidsplanera och följa upp projekt
  • vana att arbeta digitalt med olika kommunikativa plattformar och webbverktyg

Vi söker dig som har en förståelse för hur man kombinerar affärsnytta med samhällsnytta och som har en god förmåga att hantera flera parallella projekt. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du positiv med egen motor och strategisk blick. Du har ett strukturerat arbetssätt och är trygg i dig själv. Vi ser också att du är en kreativ problemlösare som tycker om att samarbeta med andra för att nå bästa resultat. Vidare är du analytisk i ditt arbetssätt, är kommunikativ och har en god digital förståelse.

Övrig information:

Axfoundation är en fristående, icke vinstdrivande verksamhet som arbetar konkret och praktiskt för ett mer miljömässigt och socialt hållbart samhälle. De tror på företagande som förändringskraft och på breda samarbeten med relevanta aktörer i samhället. Deras koppling till en stor internationell bolagsgrupp och närheten till en företagarfamilj som varit verksam i generationer, ger dem både verkligheten och långsiktigheten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axfoundations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Axfoundation. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.