Nya kollegor vid Axfoundation

2017-05-22

Under våren har vi utökat vårt team vid Axfoundation med tre nya kollegor som ska hjälpa oss driva verksamheten framåt. Deras verksamheter omfattar allt från miljö, mat och hållbarhet till etablering och integration.

Anna_HMAnna Henning Moberg som kommer att arbeta inom ramen för Torsåkerprojektet, ett utvecklingscentrum för framtidens hållbara måltider. De senaste åren har Anna drivit matbyrån SALT Food & Communication som bl.a. hjälpt svenska mathantverkare att utvecklas i en mer hållbar riktning och gå från produkt till varumärke. Anna har också en bakgrund som kallskänka och sommelier samt som mat- och vinjournalist.

hanna skoog_2

Hanna Skoog som tidigare arbetat som managementkonsult på bolaget Preera och drivit förändrings- och utvecklingsprojekt i en mängd olika organisationer, framförallt inom områdena strategi, verksamhets- och organisationsutveckling, med fokus på värdegrunds- och kulturfrågor. Hon ansvarade bland annat för Sverigestudien, en årlig kartläggning av värderingar i Sverige, och var engegerad i bolagets hållbarhets- och pro bono-arbete.

kaveh

Kaveh Nowroozi som kommer arbeta som junior projektledare för att sprida och driva ÖppnaDörren. Kaveh kommer senast från Statens Maritima Museer, där han arbetade som webbredaktör. Kaveh har också värdefull erfarenhet från Expoprojekt där han arbetade med varumärkeskommunikation, film och digitala produktioner.

Aktuellt